Columns Wethouder Willem Krooneman

Hier kunt u alle columns nog eens lezen van wethouder Krooneman.

 • Afscheid en een nieuw begin

  08 april 2024

  Op dinsdag 16 april ben ik voor het laatst in de collegevergadering en op maandag 22 april is mijn laatste raadsvergadering. Op vrijdag 26 april volgt nog een afscheidsreceptie in het Huiken. En dan is het: adieu! Iedereen is op de 26e vanaf 17.30 uur welkom, ik hoop dat u en jij ook komen!

 • Huisartsenzorg ook onze zorg!

  05 februari 2024

  Als gemeente hebben we heel veel taken en verantwoordelijkheden. Denk aan de ruimtelijke ontwikkeling, woningen (laten) bouwen, vergunningen, handhaving, onderhoud openbare ruimte, ondersteuning van kwetsbaren, leefbaarheid verbeteren, en nog heel veel meer. Ook hebben we een verantwoordelijkheid en taak als het gaat om de gezondheid.

 • Oog voor eenzaamheid

  16 oktober 2023

  Eenzaamheid is overal. Ook in onze gemeente zijn meer mensen eenzaam dan wij weten, want je loopt er niet mee te koop.

 • Geen zorgen, maar uitdagingen

  31 juli 2023

  Wanneer u dit leest ben ik op vakantie. Even helemaal niks, tijd voor ontspanning, gezin en familie. Dat is voor iedereen goed.

 • Kansrijk opgroeien is het devies!

  15 mei 2023

  Met heel veel kinderen en jongeren in onze gemeente gaat het gelukkig goed. Ze groeien op in een stabiel gezin, doen het goed op school en hebben vrienden en/of vriendinnen.

 • Leef gezond!

  06 maart 2023

  Zoals u en jij waarschijnlijk wel weten heb ik eind vorig jaar een zwaar hartinfarct gehad. De middelste kransslagader was helemaal verstopt. Gelukkig kon het probleem verholpen worden.

 • Week van de Pleegzorg

  24 oktober 2022

  Met de meeste kinderen en jongeren gaat het gelukkig goed. En wanneer het minder goed gaat, willen we daar graag wat mee: helpen, ondersteunen, extra aandacht geven.