Energiecontract via de gemeente Elburg

Advies op maat voor het besparen op uw energiekosten

Je hebt het misschien al wel gehoord: de prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat je flink meer moet betalen voor gas en elektra. Met een laag inkomen en weinig eigen spaargeld kan dit een probleem worden. Maar wat kun je doen om je kosten toch zo laag mogelijk te houden?

Op de vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie geeft Gezondverzekerd.nl tips en informatie om jouw energiekosten te verlagen. Maar je vindt hier ook informatie over jouw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie geeft je persoonlijk advies!

Voordelen van Goedkope energie

Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie biedt samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Je kunt volledig via de website www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie overstappen.

Een energiecontract via gezondverzekerd.nl heeft de volgende voordelen:

  • Je betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd;
  • Je kunt rechtstreeks via gezondverzekerd.nl overstappen, er is geen aanvraag via de gemeente nodig;
  • Je ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. We hebben speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers;
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op je rekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan;
  • Je krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heb je bijvoorbeeld een vast energiecontract en loopt deze in 2022 nog een aantal maanden door? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn.

Let op! Controleer goed of de ingangsdatum van het voorstel voor een nieuw contract aansluit op de einddatum van je oude contract! De mensen van Gezondverzekerd.nl helpen je graag met het beste advies voor jouw situatie.

Vragen

Kom je er via de website niet goed uit of spreek je liever telefonisch met een medewerker? Bel dan met de klantenservice van gezondverzekerd.nl: 085-3035389. Een vraag per e-mail stellen kan ook, mail naar energie@gezondverzekerd.nl. Zij kijken graag samen met je naar het beste energiecontract in jouw situatie en of je kunt besparen op je energiekosten.