Vraag een laadpaal aan

In onze gemeente worden de komende jaren openbare laadpalen geplaatst. Bij openbare laadpalen van onze samenwerkingspartner Vattenfall InCharge laad je altijd 100% op met groene stroom van Nederlandse windmolens.

Welke laadpalen worden geplaatst?

  • Alfen Twin met 2 aansluitpunten
  • Laadvermogen tot 11kW

Geen laadpaal in de buurt? Vraag een laadpaal aan

Het kan gebeuren dat er nog geen openbare laadpaal bij jou in de buurt is. In dat geval kun je een laadpaal aanvragen via Go-Ral Aanvraag publieke paal. Dat kost je niets; je betaalt alleen voor het opladen van je elektrische auto. Kijk op de website van Vattenfall InCharge voor meer informatie over het opladen van je elektrische auto in de openbare ruimte.

Een laadpas aanvragen

Om de laadpalen te kunnen gebruiken heb je een laadpas nodig. De laadpas van Vattenfall InCharge werkt op alle publieke laadpalen in Nederland. Je vraagt de laadpas aan via Laadpas elektrische auto aanvragen | Vattenfall InCharge.

Snel laadpalen in de buurt vinden

Er zijn verschillende apps waarmee je een laadpaal in de buurt vindt. Vattenfall InCharge biedt de gratis InCharge-app aan. Hierin vind je alle openbare laadpalen. Ook zie je of een laadpaal vrij is en rijd je er direct naartoe met de ingebouwde navigatiefunctie. Download de app via Vattenfall InCharge app om je auto op te laden | Vattenfall InCharge.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de komst van de extra laadpalen in onze gemeente? Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met openbaar.laden@vattenfall.nl.