Berichten over uw buurt

Op de website van overheid.nl vindt u berichten over uw buurt. Verschillende besluiten, zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving, kunnen van invloed zijn op uw woonomgeving. Onze gemeente en ook andere overheidsorganisaties publiceren deze besluiten op 'Berichten over uw buurt'. U kunt de zoekopdracht verfijnen door uw postcode, huisnummer en een straal te selecteren. De hele gemeente selecteren kan ook. Dit levert dan wel veel zoekresultaten op. U kunt daar ook zoeken naar berichten ouder dan 8 weken. Zoek dan in 'zoek in oudere besluiten'.

Berichten over uw buurt

Abonneren op overheid.nl

U kunt zich (gratis) abonneren op de berichten van overheid.nl. Daarmee voorkomt u dat u berichten van uw gemeente mist, berichten waar u graag van op de hoogte wil zijn.

Meld u aan voor de e-mailservice

Dit is een belangrijke mogelijkheid om op de hoogte te blijven van informatie over uw buurt en de plaatselijke wet- en regelgeving. Dit is ook van belang voor uw rechtsbescherming. De data op overheid.nl zijn namelijk leidend. Uw mogelijkheden om te reageren staan vermeld bij de kennisgeving op overheid.nl, bijvoorbeeld dat er zienswijze ingediend kan worden of dat bezwaar kan worden gemaakt.