Veronie Nijensteen

"Mijn passie is het verbinden van mensen. Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme, aangevuld met de daarbij behorende humor en emotie."

Trouwambtenaar Veronie Nijensteen 2Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten. Allereerst van harte gefeliciteerd met dit voornemen. Voor deze gebeurtenis hebben jullie een (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand nodig.

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Elburg, draag ik graag bij aan een bijzondere dag in jullie leven. Samen met jullie inbreng en wensen maak ik bij voorkeur een persoonlijke ceremonie. Hoewel het voor jullie een belangrijke en bijzondere dag gaat worden, vermeld ik alvast iets over mezelf.

Mijn passie is het verbinden van mensen. Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme, aangevuld met de daarbij behorende humor en emotie.

Mijn motto is ‘een standaard ceremonie bestaat niet’. Jullie zijn uniek, daarom vind ik het belangrijk om samen met jullie een unieke ceremonie voor te bereiden.