Henk Wessel (op speciaal verzoek)

"Met het voltrekken van een huwelijk wil ik graag een bijzondere bijdrage leveren aan deze speciale dag; serieus, persoonlijk en met een beetje humor".

Trouwambtenaar Henk WesselIk ben Henk Wessel, geboren en getogen in Doornspijk en sinds 1998 wethouder in de prachtige gemeente Elburg.

In mijn dagelijks werk geniet ik het meest van de momenten waarop mensen en meningen bij elkaar worden gebracht, misschien is dat ook wel datgene wat mij aanspreekt in de rol van trouwambtenaar bij het sluiten van huwelijken.

Met het voltrekken van een huwelijk wil ik graag een bijzondere bijdrage leveren aan deze speciale dag; serieus, persoonlijk en met een beetje humor.

Ik sta niet op het standaard rooster van onze trouwambtenaren, omdat het besturen van de gemeente een fulltime baan is. Maar, op speciaal verzoek, lijkt het mij heel bijzonder een aantal huwelijken per jaar te mogen sluiten, gewoon wanneer we dat allebei leuk vinden en de agenda het toelaat.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan de mooiste dag van jullie leven. Mail voor de beschikbaarheid naar henk.wessel@elburg.nl