Esther van Loo-van Brummen (op speciaal verzoek)

“Mag ik uw hart laten spreken als ‘BABS’, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, tijdens het officiële gedeelte van uw huwelijk of partnerschapsregistratie?”

Trouwambtenaar - Esther van Loo 1“Mag ik uw hart laten spreken als ‘BABS’, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, tijdens het officiële gedeelte van uw huwelijk of partnerschapsregistratie?”

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Esther van Loo-van Brummen, geboren in 1978, getrouwd en trotse moeder van drie prachtige dochters. Naast het toegewijd zijn aan mijn gezin, wat vanzelfsprekend de belangrijkste prioriteit is binnen mijn leven, ben ik werkzaam bij de gemeente Elburg als verzekeringsmedewerker en BABS.

In het jaar 2004 ben ik beëdigd als ambtenaar van de burgerlijke stand. Ik ben jong begonnen en hoop nog heel lang deze eervolle taak te mogen volbrengen. Wenst u een ervaren, enthousiaste en betrokken ‘BABS’ die graag voor u aan de slag gaat om het wettige gedeelte van uw grote dag een persoonlijke touch te geven, dan zie ik graag een uitnodiging verschijnen.

Als blijkt dat ik beschikbaar ben en voor u van betekenis kan zijn dan plannen wij een aantal weken voor de plechtigheid een afspraak in waarin wij nader zullen kennismaken en voorbereidingen zullen treffen. Gedurende dit gesprek luister ik naar uw wensen, uw persoonlijke en gezamenlijke levensverhaal en héél graag naar leuke anekdotes. Ik probeer het uiterste uit ons gesprek te halen aangezien ik alleen door uw input een passende toespraak kan voorbereiden waarin ik uw hart kan laten spreken.

Succes met alle voorbereidingen en wie weet heb ik de eer....

Esther van Loo-van Brummen