Eten en drinken

Langs de fiets- en wandelroutes in de gemeente Elburg zijn verschillende rustpunten ingericht. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden aanwezig.

Tijdens uw verblijf in de gemeente Elburg kunt u op verschillende locaties genieten van een hapje of drankje. Kies voor een rustpunt of bezoek eens een van de horecagelegenheden.

Rustpunten

Zin in een kopje koffie of thee tijdens uw fiets- of wandeltocht? Dan bent u van harte welkom bij een van de rustpunten. Een rustpunt is een locatie bij een gastvrije inwoner van de gemeente Elburg. De rustpunten bevinden zich buiten in de tuin of op het erf van de rustpunthouder. Doorgaans zijn de rustpunten op zondag gesloten en zijn ze alleen tijdens het toeristenseizoen van 15 maart tot 1 november geopend. Zie voor een actueel overzicht www.rustpunt.nu.

Horecagelegenheden

In de gemeente Elburg zijn horecagelegenheden aanwezig waar u kunt bijkomen van uw fiets- of wandeltocht en kunt genieten van een hapje of en drankje. Ook biedt de horeca in de gemeente Elburg de mogelijkheid tot een uitgebreide lunch of diner. Kijk voor meer informatie op www.vvvelburg.nl.