Kennispoort helpt ondernemers bij vernieuwend ondernemen

Van West Koeltechniek 't HardeGemeente Elburg is aangesloten bij Regio Zwolle. Kennispoort Regio Zwolle is er voor alle ondernemers in Regio Zwolle. Kennispoort helpt bedrijven innoveren, vernieuwend te ondernemen en met internationaal zakendoen.

Wethouder Henk Wessel van de gemeente Elburg is blij dat ondernemers in Elburg in steeds vaker gebruik maken van het aanbod van Kennispoort. Zo ook Van West Koeltechniek in ’t Harde.

Eigenaar Luke Blauw vertelt dat hij aanklopte bij Kennispoort Regio Zwolle. Luke: ‘We zochten naar manieren om nieuwe klanten buiten Nederland te vinden, aangezien onze klanten voornamelijk in Nederland zaten. Ik wilde graag meer Europese dekking en Kennispoort heeft ons daarbij geholpen. Studenten hebben een business scan uitgevoerd. Het resultaat van de business scan was een uitgebreid informatierapport waar een lijst met mogelijke klanten in het buitenland uit voort kwam. Inmiddels hebben we contact met verschillende bedrijven in Duitsland en we hopen daar mooie stappen te zetten.’ 

Wil jij ook hulp bij internationaal ondernemen of innoveren?

Wil je net als Luke stappen zetten in internationaal ondernemen? Of heb je een andere vraag over vernieuwend ondernemen? Neem dan contact op met Kennispoort: www.kennispoortregiozwolle.nl.