Klimaatnieuws

 • Klimaatestafette Elburg van start

  16 april 2024 Milan kreeg uit handen van zijn opa, wethouder Jeensma, het stokje overhandigd. Groep 3 van basisschool de Parel uit ’t Harde 640x360

  De Klimaatestafette Elburg is een unieke meerjarige campagne van de gemeente Elburg. Hiermee krijgt de verduurzaming van de gemeente nog meer aandacht. Ook ligt de focus op het samen inzetten voor een beter klimaat. Vrijdag 19 april was het officiële startsein. Bertus Jeensma trapte de campagne letterlijk af bij basisschool De Parel op ’t Harde.

 • Duurzame keuzes voor wagenpark

  17 april 2024 Vragenwagen gemeente Elburg 640x360

  Waar het kan, kiezen voor duurzaam. Dat is een stap waar we ons steeds bewuster van worden en die we al zoveel mogelijk toepassen als het gaat om ons gemeentelijk wagenpark. Zo gebruiken we al enige tijd een duurzame brandstof voor onze voertuigen.

 • De Tegeltaxi is weer actief!

  15 april 2024 Tegeltaxi 640x360

  Wil jij jouw tegels in de tuin ook vervangen door groen? Meld dan jouw tegels aan voor het gratis ophalen ervan. Zo helpen wij jou weer een handje! De tegels die je eruit haalt, meld je natuurlijk aan voor het NK Tegelwippen. Doe mee en maak zelfs kans op een leuke prijs!