Huisregels gemeentehuis Elburg

Gemeentekantoor ElburgBeste bezoekers,

U bent van harte welkom bij onze servicebalie in het gemeentehuis. Als u vragen heeft of hulp nodig hebt, staan onze medewerkers klaar om u te helpen. We willen er graag voor zorgen dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt in ons gebouw. Daarom vragen we vriendelijk om uw medewerking bij het volgen van deze huisregels:

  • U meldt zich al bezoeker bij de servicebalie. Als u aanwezig bent zonder een geldige reden, vragen we u vriendelijk om het gebouw te verlaten. Voor publiek dat de raadsvergaderingen bijwoont, vragen we om gebruik te maken van de raadsingang.
  • Luister naar aanwijzingen van onze medewerkers, BHV en beveiliging. Dit doen we voor ieders veiligheid en welzijn.
  • We willen graag een rookvrije en drugsvrije omgeving creëren. Daarom vragen we u om binnen niet te roken, alcohol of drugs te gebruiken en ook niet onder invloed te zijn.
  • Voor de veiligheid van iedereen is het niet toegestaan om slag-, steek-, vuurwapens of andere gevaarlijke voorwerpen bij u te dragen.
  • We streven ernaar dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarom accepteren we geen provocerend, bedreigend, beledigend, discriminerend, intimiderend of ander hinderlijk gedrag. Dit geldt ook voor fysiek en verbaal geweld, vernielingen en verstoring van de orde.
  • Hulphonden zijn van harte welkom in ons gebouw. Andere huisdieren vragen we vriendelijk om buiten te blijven.
  • Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, vragen we u om geen skateboard, rolschaatsen of (vouw)fietsen mee naar binnen te nemen.

We vragen u vriendelijk om uw medewerking bij het naleven van deze huisregels. Mocht het voorkomen dat bovengenoemde regels niet worden nageleefd, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn. Indien nodig, assisteren wij u bij het verlaten van het gebouw of schakelen we politie in.

Laten we er samen voor zorgen dat we een gastvrije en respectvolle omgeving creëren voor iedereen die ons bezoekt. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.