Doe mee! Word onderdeel van het consortium, krijg meer inzicht in de duurzaamheid van jouw locatie en ga aan de slag met de juiste stappen.

Logo Gelderland van morgenOndernemers in onze gemeente kunnen nu meedoen met een project van de provincie Gelderland. Je kunt gebruik maken van de subsidie en je krijgt ondersteuning van Greendish.

Provincie Gelderland is samen met Greendish het project Gelderland van Morgen gestart voor het verduurzamen van het eten binnen zorg, horeca, catering én retail. Dit project is er voor restaurants, hotels, bedrijven met bedrijfsrestaurant, cateraars, zorginstellingen, ziekenhuizen en supermarkten.

Het is een unieke kans om met financiering van de provincie en onder begeleiding van Greendish aan de slag te gaan met meer plantaardige voeding en het terugdringen van voedselverspilling. Niet alleen interessant voor het terugdringen van de CO2-uitstoot, maar ook voor het besparen van kosten! Jij bepaalt zelf wanneer je start en waar je precies mee aan de slag gaat. Op www.gelderlandvanmorgen.nl kan je hier meer over lezen.

Ondertussen hebben zich al flink wat locaties aangemeld: Pannenkoekenhuis de Duivelsberg, Unilever, Radboudumc, Santé Partners, de Belastingdienst, Christelijke Hogeschool Ede, Rijnstate Ziekenhuis, Recreatiepark de Boshoek, Rijn IJssel, en verschillende andere.

Aanmelden

Interesse om hier meer over te horen? Neem dan contact op met Zoë Verdaasdonk van Greendish per e-mail: zoe@greendish.com of telefoon: 06-83967134. U kunt ook een Teams-afspraak maken.