Jaaroverzicht Duurzaam Elburg

Duurzaam Elburg Jaaroverzicht afbeeldingIn 2022 spraken we onze ambitie uit: een Duurzaam Elburg is een klimaatneutraal Elburg. Hiermee wordt bedoeld dat alles wat we in Elburg doen, geen negatieve gevolgen heeft voor het klimaat. Daarnaast moeten we ons beschermen tegen extreem veranderende weersomstandigheden door opwarming van de aarde. Die ambitie hebben we omgezet in acties voor de komende jaren. Nu blikken we terug én vooruit.

Wat hebben we bereikt en waar staan we nu?

Dat laten we je zien met deze toffe infographic. Een samenvatting van allerlei acties en projecten over 2023. Dat kan ook voorbereidend werk zijn voor de komende tijd, dus we blikken ook een stukje vooruit. Van klusbezoeken tot volop aandacht voor het verzwaren van het stroomnet. En van laadpalen tot aan subsidies voor verduurzaming.

Klimaatestafette Elburg

Dit is het eerste jaaroverzicht dat we delen over duurzaamheid. Dat gaan we natuurlijk vaker doen. Want we willen meer en meer laten zien én… vooral samen in actie komen. Daarom zijn we gestart met de Klimaatestafette Elburg: een meerjarige campagne waarbij alles over duurzaamheid onder één dak staat en we met activiteiten het stokje aan elkaar doorgeven. De website is al live, de ludieke aftrap volgt nog!