Hokseberg

In onze gemeente kun je op veel verschillende manieren wonen; in één van de kernen, in het buitengebied, in de buurt van de randmeren, of juist in de buurt van de Veluwe, groot en klein. Wij zien een groeiende vraag naar nieuwe woningen in de gemeente. Steeds vaker betreft dit ook een specifieke woonvorm, bijvoorbeeld seniorenwoningen of juist woningen die betaalbaar zijn voor starters.

Prins Bouw wil met de ontwikkeling van het gebied De Hokseberg op ’t Harde dan ook een woonwijk maken voor iedereen. Voor alle leeftijden en voor mensen zonder en met beperking, voor zelfstandigen en hulpvragers, alleenstaanden en gezinnen.

De Hokseberg ligt aan de noordwestzijde van ’t Harde tussen de Schietweg, Stadsweg en Hokseberg. Prins Bouw heeft voor dit gebied een stedenbouwkundige visie opgesteld en een informatieve website gebouwd, te vinden via www.wonenopdehokseberg.nl. Op deze site kunt u niet alleen informatie vinden over de Hokseberg, maar kunt u ook een reactie geven op de plannen en/of kunt u aangeven of u interesse heeft in wonen in deze wijk.