IkStartSmart©, jij ook?

Ben je net gestart met je eigen bedrijf? Of ben je van plan binnenkort voor jezelf te beginnen? Van harte gefeliciteerd met deze keuze! Het eigen ondernemerschap is een uitdaging die kan leiden tot ontzettend veel plezier, voldoening en succes. Maar dat gaat niet vanzelf.

IkStartSmart© helpt jou op weg naar het doel dat je voor ogen hebt. Niet door voortdurend je hand vast te houden, want je bent natuurlijk niet voor niets zelfstandig ondernemer geworden. Jij geeft aan wanneer je ondersteuning nodig hebt en wij staan vervolgens voor je klaar.

IkStartSmart©, jij bepaalt!

Elk bedrijf is anders en ook elke persoon is anders. Niet verwonderlijk is daarom dat jij behoefte hebt aan een heel andere vorm van ondersteuning dan je collega-ondernemer aan het einde van de straat. Wij bieden je dan ook ondersteuning op maat.

Dat begint al bij de keuze van je eigen coach. Al onze coaches zijn ervaren mensen met in de meeste gevallen ook een eigen onderneming. Ze weten dus waar ze over praten. Waarin onze coaches verschillen, is hun aanpak en specialisme. Jij bepaalt zelf welke coach het beste bij jou past!

Behalve een coach hebben we je nog veel meer te bieden. Denk aan ondersteuning bij het opbouwen van je netwerk, een trainingsprogramma om je ondernemingsvaardigheden te verbeteren, een adviespool waar je specifieke vragen kunt stellen aan specialisten met verschillende kennisgebieden of de toegang tot microkrediet.

IkStartSmart©, voor wie?

Ben je maximaal 5 jaar geleden begonnen met je eigen bedrijf? Of ben je van plan om binnenkort voor jezelf te beginnen en zijn je ideeën serieus? Dan is IkStartSmart© wellicht iets voor jou. Voorwaarde is wel dat je bedrijf gevestigd is of wordt in de gemeente Elburg.

In de gemeente Elburg is dit project een groot succes. Verschillende ondernemers hebben hieraan deelgenomen. Om teleurstellingen te voorkomen heeft de gemeente Elburg in 2013 extra plaatsen ingekocht. Er zijn nog begeleidingstrajecten beschikbaar. De intake en de uitvoering van IkStartSmart wordt uitgevoerd door de Kamer van Koophandel Oost Nederland. De inschrijving van deelnemers vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Lees voor meer informatie verder op de website www.ikstartsmart.nl of neem contact op met de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Elburg (0525-688688).