De Startversneller voor een succesvollere start!

Het programma De Startversneller biedt startende ondernemers binnen de gemeente Elburg tot 1 januari 2024 de kans op een succesvollere start. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 98% van de deelnemers het programma aanraadt aan andere ondernemers en dat het programma daadwerkelijk bijdraagt aan een succesvollere start. Iedere startende ondernemer verdient deze kans!

Elke startende ondernemer (<5 jaar ingeschreven bij de KvK) kan in aanmerking komen voor een coachvoucher ter waarde van € 1.000,-. Met een coachpool van meer dan 80 coaches, wordt er altijd een businesscoach gevonden die bij de ondernemer én zijn of haar specifieke vraagstuk past.

Provincie Gelderland biedt naast de voucher voor de businesscoach ook een opleidingsvoucher aan, ook ter waarde van € 1.000,-. Vakinhoudelijke kennis wordt vergroot bij de ondernemers wat bijdraagt aan een succesvollere start. Inmiddels zijn bijna 500 vakgerichte opleidingen afgerond door deelnemers aan het programma.

Aanmelden

Dus bent u één van die personen die gestart is met een onderneming en een KvK inschrijving heeft jonger dan 5 jaar? Meld u dan aan voor De Startversneller! Op de website www.destartversneller.nl kunt u zich aanmelden.

Samen gaan we voor een succesvolle(re) start!