Tactus Verslavingszorg

Sinds 19 maart 2021 heeft Tactus Verslavingszorg een inloopspreekuur in de gemeente Elburg. Het inloopspreekuur vindt één keer per twee weken plaats in de even weken op de woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in 't Huiken te Elburg.

Dit spreekuur is bedoeld voor inwoners van de Gemeente Elburg, professionals werkzaam in de gemeente Elburg en vrijwilligers die actief zijn voor de gemeente Elburg. Iedereen is vrij om langs te komen met vragen rondom middelengebruik/misbruik, of om zorgen te delen over iemand in de omgeving of zichzelf aan te melden voor ondersteuning of behandeling. Wilt u als professional of vrijwilliger meer weten over een bepaald middel? Heeft u een casus waarin middelengebruik speelt? Of wilt u tips om middelengebruik bespreekbaar te maken? Wij denken graag met u mee!

Afspraak maken

Komt de woensdagochtend voor u of uw cliënten/patiënten minder goed uit? Dan kunt u rechtstreeks bellen met Sanne Dijkgraaf van Tactus Verslavingszorg voor het maken van een nieuwe afspraak. U kunt haar bereiken op telefoonnummer: 06-12966937 of per mail s.dijkgraaf@tactus.nl. Daarnaast is zij van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur ook buiten het spreekuur om bereikbaar voor vragen of ter consultatie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Tactus Verslavingszorg op de website www.tactus.nl.