Sociaal Trefpunt

Logo Sociaal TrefpuntBij het Sociaal Trefpunt kunt u terecht met al uw vragen over wonen, werk, zorg, welzijn, cliëntondersteuning en vragen die betrekking hebben tot de buurt. Vindt u het lastig of voelt u zich bezwaard om hulp te vragen? Vanuit het Sociaal Trefpunt denken we graag met u mee en kunt u informatie, advies en ondersteuning krijgen. Het Sociaal Trefpunt is dé centrale toegang voor inwoners, boven de 18 jaar, uit de Gemeente Elburg.

Zeker nu de (sociale) gevolgen van o.a. coronavirus steeds duidelijker worden is het belangrijk om te weten dat u als inwoner bij ons terecht kunt met grote en kleine vragen. Schroom niet om te bellen voor jezelf of een ander. Sinds 6 juli is de bereikbaarheid aangepast, zo zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 12.30 uur via het nummer 0525-682211.

De inloopmomenten zijn komen te vervallen, wel is het mogelijk om in gesprek te gaan met een medewerker, daar dient u wel eerst een afspraak voor te maken per telefoon (0525-682211) of mail (vraag@sociaaltrefpunt.nl).

Telefonisch bereikbaar

Het Sociaal Trefpunt is bereikbaar op telefoonnummer: 0525 - 682211, maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur.

Email

U kunt het Sociaal Trefpunt een e-mail sturen door te mailen naar: vraag@sociaaltrefpunt.nl.

Afspraak maken

Het is mogelijk om in gesprek te gaan met een medewerker. Dit kan alleen op afspraak en vooraf wordt een check gedaan op gezondsheidsklachten. U kunt een afspraak maken door te bellen met 0525-682211 of een mail te sturen naar vraag@sociaaltrefpunt.nl.

Locaties

  • 't Huiken, Lange Wijden 33, Elburg: elke vrijdag van 10.00-12.00 uur
  • MFC Aperloo, Stadsweg 27, 't Harde: elke donderdag van 15.00-17.00 uur (ivm de corona maatregelen is deze locatie gesloten) 

Overige informatie

Op www.elburgwijzer.nl vindt u een overzicht van overige organisties die hulp, zorg, advies en activiteiten bieden in de gemeente Elburg.

Voor al uw vragen omtrent geld en schulden verwijzen we u graag naar het Financiaal Trefpunt.