Financieel Trefpunt

Bij het Financieel Trefpunt kunt u terecht met vragen over geld en schulden. We kennen het allemaal wel; het einde van de maand moeten puzzelen om rond te kunnen komen, een rekening krijgen die we niet meteen kunnen betalen of misschien heeft uw stapels ongeopende post, omdat u niet weet hoe u het moet oplossen? U kunt met al deze vragen terecht op één plek: het Financieel Trefpunt.

Zeker nu de (financiële) gevolgen van o.a. coronavirus steeds duidelijker worden is het belangrijk om te weten dat u als inwoner bij ons terecht kunt met grote en kleine vragen. Schroom niet om te bellen voor jezelf of een ander. Sinds 6 juli is de bereikbaarheid aangepast, zo zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 12.30 uur via het nummer 0525-682211.

De inloopmomenten zijn komen te vervallen, wel is het mogelijk om in gesprek te gaan met een medewerker, daar dient u wel eerst een afspraak voor te maken per telefoon (0525-682211) of mail (vraag@sociaaltrefpunt.nl).

Telefonisch bereikbaar

Het Financieel Trefpunt is bereikbaar op telefoonnummer: 0525 - 682211, maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur.

Email

U kunt het Financieel Trefpunt een e-mail sturen door te mailen naar: vraag@sociaaltrefpunt.nl.

Afspraak maken

Het is mogelijk om in gesprek te gaan met een medewerker. Dit kan alleen op afspraak en vooraf wordt een check gedaan op gezondheidsklachten. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0525-682211 of een mail te sturen naar vraag@sociaaltrefpunt.nl.

Locaties

  • 't Huiken, Lange Wijden 33, Elburg: elke vrijdag van 10.00-12.00 uur
  • MFC Aperloo, Stadsweg 27, 't Harde: elke donderdag van 15.00-17.00 uur  (ivm de corona maatregelen is deze locatie gesloten) 

Overige informatie

Op www.elburgwijzer.nl vindt u een overzicht van overige organisties die hulp, zorg, advies en activiteiten bieden in de gemeente Elburg.

Voor al uw vragen omtrent zorg, huisvesting, of gezondheid verwijzen we u graag naar het Sociaal Trefpunt.