Aanmelden voor gratis online cursusaanbod

Zit u door de coronacrisis of om andere redenen (gedwongen) thuis? Dan willen wij u helpen om aan uw toekomst te werken. Wij bieden inwoners en kleine zelfstandigen uit de gemeente Elburg 3 maanden lang het online cursusaanbod van RegioOpleiders gratis aan.

Er zijn veel verschillende cursussen die u kunt volgen. Van een cursus Excel, Leren presenteren, basiskennis van een andere taal, klantvriendelijkheid, foutloos schrijven tot bijvoorbeeld marketing- en salestrainingen.

U kiest zelf de cursussen die bij u passen. In 3 maanden tijd mag u zoveel cursussen volgen als u wilt. Deelname is volledig gratis. U betaalt ook geen eigen bijdrage.

U vindt het overzicht van cursussen en trainingen op de website van RegioOpleiders.

Vindt u het lastig om een keus te maken uit het cursusaanbod of wilt u graag met iemand over het vervolg van uw loopbaan in gesprek, dan kunt u gebruik maken van een gratis online loopbaan adviesgesprek.

U kunt zich aanmelden als u:

• door de coronacrisis zonder werkt bent gekomen, of
  • langere tijd geen werk hebt, of
  • een uitkering inzake de participatiewet ontvangt, of
  • door de coronacrisis als zzp'er minder omzet hebt, of
  • zich als zzp'er wilt laten omscholen.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? En bent u inwoner van de gemeente Elburg? Vul dan het formulier in. Wij behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol=vol).

Aanmelden

Als uw aanmelding is goedgekeurd, sturen we uw gegevens naar RegioOpleiders. U krijgt van RegioOpleiders een link toegestuurd, waarmee u kunt inloggen op het aanbod met cursussen.