Wie praat er mee over het verstevigen van de samenwerking tussen inwoners en de gemeente?

Samen ElburgHet is al weer even geleden dat ruim 425 inwoners, bestuurders en ambtenaren de Quick Scan Lokale Democratie ingevuld hebben; dat  was in het begin van dit jaar. We willen de uitkomsten graag met elkaar bespreken. Door de maatregelen rond Covid-19 kon dit tot nu toe niet doorgaan, maar nu gaan we dat wel doen en wel op woensdagavond  7 oktober 2020 in MFC Aperlo op ’t Harde.

De resultaten van de Quick Scan geven een beeld over de samenwerking tussen inwoners en gemeente. Tijdens de bijeenkomst praten we over deze uitkomsten met inwoners, raadsleden, college van Burgemeester en Wethouders en ambtenaren.

Het gaat dan over:

• Wat zijn de uitkomsten?
  • Wat valt ons op en herkennen we het beeld?
  • Waar kunnen we de samenwerking tussen inwoners en de gemeente verstevigen?

We hopen aan het einde van de avond samen een concreet plan te hebben voor het verstevigen van de samenwerking. Daar hebben we u voor nodig! Heeft u de Quick Scan Lokale Democratie ingevuld en wilt u deelnemen aan dit gesprek? Meld u dan aan via marielle.bos@elburg.nl. Vanwege de maatregelen rond Covid-19 is er ruimte voor 25 inwoners.