Verder met het Omgevingsplan Doornspijk

Dinsdag 29 september of dinsdag 6 oktober heten wij u hartelijk welkom in De Deel!

Op 12 maart jl. zouden we met u als inwoner van Doornspijk in gesprek over de nieuwe Visiekaart voor Doornspijk, in het bijzonder de Zuiderzeestraatweg-West. Door de coronamaatregelen moesten we deze bijeenkomst op het laatste moment afgelasten, maar nu zijn we klaar om alsnog met u in gesprek te gaan.

Wanneer bent u welkom?

We hebben vier bijeenkomsten* voorbereid:

  1. 29 september 18.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur)
  2. 29 september 20.30 uur (inloop vanaf 20.15 uur)
  3. 6 oktober 18.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur)
  4. 6 oktober 20.30 uur (inloop vanaf 20.15 uur) 

 Tussendoor worden de ruimten en stoelen, e.d. schoongemaakt.  
 * Bij grote belangstelling bieden wij ook een programma om 16.00 uur aan op één of beide dagen.  
 
Tijdens alle bijeenkomsten is het programma gelijk en per keer zijn max. dertig belangstellenden welkom. Hiervoor moet u zich telefonisch opgeven: 0525-688 688. Vermeld daarbij de namen van degenen die komen. Reservering is op volgorde van binnenkomst en wij verzoeken u met max. twee personen per huishouden te komen. Op die manier bieden we zoveel mogelijk inwoners de kans om aan te schuiven. Let op: opgave is mogelijk t/m donderdag 24 september.

Wat kunt u verwachten?

  • De presentatie van de Visiekaart.
  • Vervolgens praten we in groepen door over de thema’s: verkeer, voorzieningen, economie, woningbouw, openbare ruimte en duurzaamheid.
  • Aan het einde van de bijeenkomst volgt een korte terugblik met een doorkijkje naar het vervolg.

Wethouder Lyda Sneevliet: “De Visiekaart is een belangrijk document voor de toekomst van Doornspijk. De adviezen, kennis en inzichten van de klankbordgroep zijn voor ons zeer waardevol en ik ben de leden dankbaar voor hun inzet. Nu is het moment gekomen om met elkaar de volgende stap te zetten. Daarom nodig ik alle geïnteresseerden van harte uit om 29 september of 6 oktober mee te praten!”