Vacature voorzitter Adviesraad

Logo_Adviesraad

De Adviesraad geeft namens de inwoners van de gemeente Elburg gevraagd en ongevraagd advies aan het College van B&W. Het sociaal domein omvat alles op het gebied van leven, wonen, werken en gezondheid. Ben jij een bruggenbouwer, netwerker en teamspeler? En ben je geïnteresseerd in het gemeentelijk beleid voor het sociaal domein? Dan is de functie Voorzitter Adviesraad wellicht iets voor jou.

De Adviesraad bestaat uit 11 vrijwilligers, is onafhankelijk en wil een verbindende rol vervullen tussen de inwoners en het College van B&W. Ze behartigt de belangen van alle burgers die te maken hebben met het gemeentelijk beleid in het sociaal domein. Met name de belangen van die mensen die zelf niet gehoord worden. Wij zijn op zoek naar een voorzitter die samen met het team wil meedenken en werken aan goede adviezen.

Ben jij:

• een initiatiefrijke, verbindende en inspirerende persoonlijkheid;
  • iemand met inzicht in bestuurlijke en strategische processen en kun je hiernaar acteren;
  • in staat een vergadering vorm te geven en adequaat te leiden;
  • een teamspeler en meewerkend voorman/-vrouw;
  • iemand die beschikt over goede discussie- en communicatieve vaardigheden;
  • in staat adviezen en input uit de drie clusters aansprekend en integraal uit te dragen;
  • gemotiveerd om je in te zetten voor de zwakkeren in onze samenleving;
  • en heb je circa 10 uur per maand beschikbaar voor de Adviesraad.

Wat bieden wij:

• een uitdagende functie;
  • samenwerking met een betrokken groep positief kritische mensen;
  • werk dat er toe doet voor de gemeente Elburg;
  • de mogelijkheid tot training in vaardigheden of scholing in kennis en expertise;
  • een jaarlijkse vrijwilligersvergoeding.

Meer weten?

Kijk op www.adviesraadsociaaldomeinelburg.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met vicevoorzitter Adeline Stel (06-55364153).

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan uiterlijk 8 maart 2021 door middel van een korte motivatiebrief naar info@adviesraadsociaaldomeinelburg.nl.