Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV dagelijks bereikbaar

OV AmbassadeursBent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10. OV-ambassadeurs geven er antwoord op uw vragen over het gebruik van het OV.

“Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, zeggen de OV-ambassadeurs. De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

Inloopspreekuren geannuleerd

De maandelijkse inloopspreekuren voor senioren zijn helaas tot nader orde geannuleerd. De coronamaatregelen laten het niet toe. Mensen met vragen over het gebruik van het OV kunnen nu wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur.

Telefonisch spreekuur

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de Coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. De OV-ambassadeur neemt met u het antwoord door. U kunt bellen naar telefoonnummer: 038 - 303 70 10 op de volgende dagen en tijdstippen:

  • maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur;
  • dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur;
  • maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!