Succesvol ondernemersontbijt in Elburg

Ondernemers ontbijten samen in MFC 't HardeIn de vroege ochtend van 16 mei kwamen ca. 50 ondernemers uit de gemeente Elburg op uitnodiging van de gemeente bij elkaar in MFC ’t Harde voor een bijeenkomst over het economisch beleid. Het doel van de bijeenkomst was om ondernemers te informeren over het aanbod (bijvoorbeeld subsidies, netwerkorganisaties en de dienstverlening door Kennispoort regio Zwolle) waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Daarnaast was het doel om de ondernemers te betrekken bij de economische actieagenda die momenteel wordt opgesteld. De bijeenkomst was interactief en leverde goede gesprekken en nieuwe inzichten op. Bovendien was het een mooie gelegenheid om te netwerken en nader met elkaar kennis te maken. De resultaten van de discussie worden verwerkt in het nieuwe beleid.