Snoeihoutactie dinsdag 17 december 2019

De inwoners van de gemeente Elburg krijgen de mogelijkheid om op dinsdag 17 december 2019 hun takken, die niet in de groene container passen, op te laten halen. Deze takken zullen niet ter plekke worden versnipperd maar worden door de gemeente Elburg opgehaald.

Aan deze actie zijn de volgende voorwaarden verbonden

• Aanmelden vooraf is verplicht.
  • Actie geldt alleen voor inwoners van de Gemeente Elburg (geen bedrijven).
  • U mag maximaal 2 m³ tak- en snoeihout aanbieden (meer wordt niet meegenomen).
  • De takken en snoeihout (geen boomstronken en coniferen) dienen in bundels (samengebonden takken) van max. 1 meter lang, max. 25 kilo per bundel en geschikt voor handmatige belading te worden aangeboden.
  • De takken mogen pas 1 dag voor de ophaaldatum verkeersveilig, zichtbaar en makkelijk bereikbaar aan de openbare weg worden aangeboden (direct aansluitend op het eigen terrein).
  • Buren mogen takken en snoeihout niet bij elkaar aanbieden.

U kunt zich voor deze snoeihoutactie aanmelden, door het formulier aanmelden snoeihoutroute in te vullen.

U kunt zich aanmelden tot maandag 16 december 2019 12.00 uur. De eerstvolgende snoeihoutactie is volgend jaar in maart. De exacte datum is nog niet bekend.