Snoeihoutactie dinsdag 16 juni

Dinsdag 16 juni 2020 kunt u uw snoeihout laten ophalen. Het gaat dan om snoeihout wat u niet kwijt kunt in uw groene container. De takken worden niet ter plekke versnipperd maar worden door de gemeente Elburg opgehaald.

U kunt zich voor deze snoeihoutactie aanmelden door het formulier “aanmelden snoeihoutroute” in te vullen. U kunt zich aanmelden tot maandag 15 juni 2020 12.00 uur.

Aan deze actie zijn de volgende voorwaarden verbonden:

Aanmelden vooraf is verplicht.

• Actie geldt alleen voor inwoners van de gemeente Elburg (geen bedrijven).
  • U mag maximaal 2 m³ tak- en snoeihout aanbieden (meer wordt niet meegenomen).
  • De takken en snoeihout (geen boomstronken en coniferen) dienen in bundels (samengebonden  takken) van max. 1 meter lang, max. 25 kilo per bundel en geschikt voor handmatige belading worden aangeboden.
  • De takken mogen pas 1 dag voor de ophaaldatum verkeersveilig, zichtbaar en makkelijk bereikbaar aan de openbare weg worden aangeboden (direct aansluitend op het eigen terrein).
  • De takken moeten voor 07.30 uur op de ophaaldag zichtbaar aan de weg liggen.
  • Buren mogen takken en snoeihout niet bij elkaar aanbieden.

De eerstvolgende snoeihoutactie is dinsdag 15 september.