Oproep: Doe mee met de Week van Duurzaamheid! Meld je nu aan!

Van 7 t/m 15 oktober is de jaarlijkse Week van Duurzaamheid in de regio Noord-Veluwe. De Week van Duurzaamheid is een week vol leuke en educatieve acties en activiteiten die inspireren en aanmoedigen om met duurzaamheid aan de slag te gaan.

Ook in de gemeente Elburg doen we mee met de Week van Duurzaamheid. We willen graag een mooi en gevarieerd programma samenstellen, samen met organisaties, bedrijven, winkels en scholen.

Daarbij denken we aan workshops, lezingen en excursies waarbij je leert hoe je zelf een steentje bijdraagt aan een beter milieu door bijvoorbeeld energie te besparen, afval te verminderen of een groenere tuin te maken. Of aan aantrekkelijke inkoop- of kortingsacties voor regentonnen, zonnepanelen, isolatiemateriaal of vegetarische producten.

Zie jij kansen voor jouw organisatie, bedrijf, winkel of school tijdens de Week van Duurzaamheid? Heb je een leuk idee waarmee je onze inwoners kunt stimuleren duurzame keuzes te maken? Of wil je inwoners informeren over een duurzaam onderwerp? Geef dit dan door via duurzaam@elburg.nl of neem contact op met Hettie Tychon via 0525-688688 (ook voor meer informatie).

Op de website van ons Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe (https://regionaalenergieloket.nl/elburg)  krijgen alle deelnemende partijen een vermelding.