Ontdek Memore - Het koor voor muzikale verbinding en harmonie

Memore is een uniek koor voor mensen met geheugenproblemen. Bij ons kun je samen met je naaste of mantelzorger komen zingen.

LOGO MemoreSamen zingen we één uur per week en creëren we een prachtige muzikale ervaring. Het koor bestaat uit maximaal 24 personen die allemaal dezelfde uitdagingen delen.

Memore is meer dan alleen een koor

Wij staan voor muzikale energie, empathie en verbinding. Bezig zijn met muziek is effectief bij het stimuleren van je cognitieve vaardigheden. Ook vergroot het je geluksgevoel en roept soms ook emoties bij je op. Door samen te zingen gebruiken we de kracht van muziek om herinneringen op te roepen. En we merken dat meezingen een positief effect kan hebben op je geheugenproblemen. Samen delen we ervaringen, lachen we en steunen we elkaar tijdens deze muzikale reis.

Het koor biedt een waardevol netwerk van gelijkgestemden, waar vriendschappen ontstaan en sociale isolatie wordt doorbroken. Samen zijn we meer!

We nodigen iedereen met geheugen-problemen en hun naaste/begeleiders van harte uit om zich bij ons aan te sluiten. Of je nu ervaring hebt met zingen of niet, dat maakt niet uit. Het gaat om het plezier dat we samen beleven en de prachtige herinneringen die we creëren.

Meld je aan

Kom en zing met ons mee! Kijk voor meer informatie op www.koraaluitelburg.nl. Of neem contact met ons op en meld je direct aan.

Start: 21 september 2023
Tijd: 19.00 uur
Repetitie: donderdagavond
Locatie: Wijkontmoetingscentrum De Voord
Contributie: € 12,50 per stel per maand (contant)

Aanmelden

Mail vóór 1 september naar koormemore@gmail.com. Geef daarbij de naam van de deelnemer en naam van de naaste of begeleider op.

Memore is een maatschappelijk initiatief van Koor Koraal Elburg, WOC de Voord, Centrum voor Cultuur Elburg (CvC Elburg), gemeente Elburg en Stichting Wiel.