Geef je op voor de opfriscursus 'Mental Health First Aid'!


In 2018 boden de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek (NEO) een unieke cursus aan: 'eerste hulp bij psychische nood' - oftewel Mental Health First Aid.

thoughtful-man-looking-out-windowSinds die start hebben meer dan 100 toegewijde beroepskrachten en vrijwilligers deze waardevolle cursus gevolgd.

Maar daar blijft het niet bij! We geloven dat leren een continu proces is. We willen dat iedereen die de cursus heeft gevolgd, de kans krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. Daarom introduceren we een verfrissende en inspirerende opfriscursus. We bieden je de mogelijkheid om jouw certificering als Mental Health First Aid-Responder te vernieuwen, zodat je weer drie jaar lang het verschil kunt maken in het leven van anderen.

Deelname is gratis

En het beste van alles? De NEO gemeenten zetten zich volledig in voor jouw groei en succes, en daarom dragen wij de kosten van de opfriscursus. Deze waardevolle kans is geheel kosteloos voor jou als deelnemer.

Aanmelden

Aarzel niet langer! Meld je nu aan voor de opfriscursus en laat jezelf onderdompelen in een leerzame bijeenkomst. We verwelkomen je graag op:

  • Woensdag 4 oktober: Opfriscursus MHFA Elburg van 09.00 uur tot 13.00 uur.
  • Woensdag 22 november: Opfriscursus MHFA Oldebroek van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@impluz.nl met het onderwerp ‘aanmelden opfriscursus MHFA’. Neem deel aan de opfriscursus, want samen bouwen we aan een gemeenschap van zorgzame en bekwame Mental Health First Aid-Responders. We kijken uit naar je komst!