Kampioenen 2019

13 maart 2020 is het zover, de huldiging van de kampioenen 2019!

Het gemeentebestuur van de gemeente Elburg gaat de kampioenen van het jaar 2019 huldigen. De kampioenen worden in het zonnetje gezet voor het hoog houden van de naam van onze mooie gemeente Elburg.
We hebben een nieuwe opzet, dit jaar huldigen we alle kampioenen en andere bijzondere prestaties tot de leeftijd van 21 jaar. Voor de categorie boven de 21 jaar is er de ‘Jo Huisman trofee’.

Jo Huisman trofee

De ‘Jo Huisman trofee’ is een prijs voor een kampioen in de leeftijd vanaf 21 jaar en wordt uitgereikt aan een individuele sportman/sportvrouw of team. Ook mooie prestaties op het gebied van cultuur zijn van harte welkom. De geselecteerden ontvangen een uitnodiging voor de avond.

Arie Zwijnenburg trofee

Onder de jeugd wordt ook een extra prijs uitgereikt, dit is de ‘Arie Zwijnenburg Talent’ trofee. Dit is een trofee voor een jong talent tot 21 jaar. De trofee is een aanmoedigingsprijs voor een groot jong talent en wordt uitgereikt aan een sportman/sportvrouw of team.

Welke kampioenen deze trofeeën in ontvangst mogen nemen wordt op de avond zelf bekend gemaakt, een jury bepaalt dit.

Wie komen in aanmerking?

In aanmerking voor de huldiging komen: teams of individuele sporters die een internationale, nationale of provinciale prijs hebben gewonnen. Ook districtskampioenen of degenen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van sport of cultuur kunnen zich aanmelden! De huldiging is bestemd voor zowel kampioenen van verenigingen uit de gemeente Elburg als kampioenen die wonen in de gemeente Elburg en lid zijn van een vereniging van buiten de gemeente, omdat binnen de gemeente een zodanige vereniging ontbreekt. Bij de teamsporten mogen alle teams die kampioen zijn geworden in het jaar 2019 zich aanmelden. Clubkampioenen blijven buiten beschouwing. Bij het opgeven van een team, is het fijn als het team ook zo compleet mogelijk aanwezig is tijdens de avond.

Aanmelden

Meld nu de kampioenen en/of het talent aan van het afgelopen jaar (2019) of seizoen 2018-2019. Graag aanmelden met een omschrijvend verhaal en foto. Aanmelden kan alleen door gebruik te maken van het aanmeldingsformulier op www.wiel.nl/kampioen. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 januari 2020. Na de selectie, ontvang je een schriftelijke uitnodiging voor deze avond. De huldiging vindt plaats op 13 maart 2020 in Restaurant & Partycentrum de Haas, Jufferenstraat 21, 8081 CP in Elburg. Aanmelden kan dus via: www.wiel.nl/kampioen . Voor vragen kun je bellen naar tel. 0525-681212 of  een e-mail sturen naar tim.jansink@wiel.nl.