Online cursusaanbod verlengd tot 1 december 2020

Inwoners en kleine zelfstandigen uit de gemeente Elburg kunnen gratis gebruik maken van online cursussen. Het college van B&W van de gemeente Elburg wil hen helpen aan hun toekomst te werken - juist in deze tijd. Daarom kunnen inwoners en kleine zelfstandigen die momenteel zonder werk zijn tot 1 december gratis gebruik maken van het online cursusaanbod via RegioOpleiders.

Het aanbod van de cursussen is divers. Van een cursus Excel, leren presenteren, basiskennis van een andere taal, klantvriendelijkheid, foutloos schrijven tot bijvoorbeeld marketing- en salestrainingen. Zo kan iedere deelnemer een cursus volgen die aansluit bij zijn of haar situatie. Daarnaast kunnen ze zoveel cursussen volgen als ze willen. Er is geen limiet.

Nieuwe en huidige deelnemers kunnen gebruik maken van dit verlengde aanbod. Nog geen deelnemer? Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen:

Aanmelden voor gratis online cursusaanbod

Het overzicht van de cursussen en trainingen is te vinden op de website van RegioOpleiders: www.regioopleiders.nl. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Alissa van der Beek, telefoon 0525 688 688 of e-mail: ondersteuning.sl@elburg.nl