Informatie Coronavirus

In de regio Wuhan in China startte in december 2019 een uitbraak van een nieuw Coronavirus. In Elburg is het Coronavirus ook geconstateerd. In Nederland gelden vanaf 6 mei nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

• Liveblog Coronavirus

Hier wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gemeente Elburg.

• Dienstverlening gemeentehuis

De dienstverlening van de gemeente Elburg blijft beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Wel zijn er een aantal aanpassingen.

• Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over onze dienstverlening. Hou deze pagina in de gaten, het wordt continu bijgewerkt.

• Informatie voor ondernemers

Hier vindt u een overzicht van websites met de meest actuele informatie voor ondernemers en de maatregelen die zijn genomen.

• Informatie voor onderwijs, horeca, sport

Hier vindt u alle relevante informatie en maatregelen die door de Nederlandse regering zijn ingesteld tegen de verspreiding van het Coronavirus.

• Informatie voor noodopvang

Hier vindt u informatie over noodopvang voor kinderen van ouders die in cruciale beroepen worden gevraagd te blijven werken.