Informatie Coronavirus

In de regio Wuhan in China startte in december 2019 een uitbraak van een nieuw Coronavirus. In Elburg is het Coronavirus ook geconstateerd. In Nederland gelden sinds maart maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

• Liveblog Coronavirus

Hier wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gemeente Elburg.

• Dienstverlening gemeentehuis

De dienstverlening van de gemeente Elburg blijft beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Wel zijn er een aantal aanpassingen.

• Informatie voor ondernemers

Hier vindt u een overzicht met de meest actuele informatie voor ondernemers en de maatregelen die zijn genomen.

• Informatie voor onderwijs

Hier vindt u alle relevante informatie en maatregelen die door de Nederlandse regering zijn ingesteld tegen de verspreiding van het Coronavirus voor het onderwijs.

• Aanvullende ondersteuning provincie Gelderland

De provincie Gelderland heeft een aantal nieuwe subsidieregelingen bekend gemaakt voor bedrijven en organisaties op het gebied van cultuur, erfgoed, horeca, recreatie en toerisme.

• Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over onze dienstverlening. Hou deze pagina in de gaten, het wordt continu bijgewerkt.