Gemeentemagazine 2022

Gemeentemagazine 2022 fotoIn samenwerking met uitgeverij Akse Media BV is het gemeentemagazine Elburg 2022 uitgegeven. Het magazine is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. In het magazine staan artikelen en informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven, met daarnaast ook interessante verhalen erin voor de inwoners. Handig om te weten én leuk om te lezen!

Het magazine wordt in week 46 huis aan huis verspreid in de gemeente Elburg. Wie ná 21 november nog geen magazine in de bus heeft gehad, kan een exemplaar afhalen op het gemeentehuis. Huishoudens die een nee-nee sticker hebben, ontvangen geen gemeentemagazine in de bus.

U kunt ook gebruik maken van de digitale versie van het gemeentemagazine, de SmartMap via https://elburg.smartmap.nl. Het digitale magazine is goed toegankelijk voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking.

Naast het papieren gemeentemagazine en het (toegankelijke) digitale gemeentemagazine is er ook een gratis GemeentegidsApp. Met deze app voor tablet en smartphone kunt u bijna 2 miljoen actuele adressen altijd en overal raadplegen.
Wijzigingen kunt u doorgegeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentemagazine Elburg) of bel (0223) 668877.

Heeft u tips voor de volgende editie? Dan kunt u dit mailen naar webredactie@elburg.nl.