Gemeentemagazine 2021

In samenwerking met uitgeverij Akse Media BV uit Den Helder wordt het papieren én digitale gemeentemagazine medio november 2020 uitgegeven. Vanaf juni 2020 start uitgeverij Akse Media BV de acquisitie voor advertenties en bedrijfsreportages in het vernieuwde gemeentemagazine. Door het coronavirus zullen zij met name telefonisch of per mail contact zoeken.

Productie opgedragen aan Akse Media BV

Dit schrijven is dan ook bedoeld om te verklaren dat de productie van het gemeentemagazine is opgedragen aan Akse Media BV en dat bedoelde uitgave als de enige in opdracht van het gemeentebestuur van Elburg uit te geven gemeentemagazine dient te worden beschouwd. Wordt u door een bedrijf benaderd voor het plaatsen van een advertentie en u vertrouwt het niet, vraagt u dan naar de aanbevelingsbrief van de gemeente Elburg. Kunnen zij u die niet tonen dan werkt dit bedrijf niet in opdracht van de gemeente Elburg.

Vanaf juni 2020 ontvangen de adressen (organisaties en verenigingen) voorzien van een e-mailadres, een e-mail ter controle van de gegevens. Deze e-mail is bij iedereen voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens naar wens kunt controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatieperiode telefonisch door Akse Media benaderd.

Aanmelden plaatsing adressengedeelte

Mocht uw organisatie of vereniging nog niet in het gemeentemagazine van Elburg vermeld staan, dan kunt u zich aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte tot en met juli 2020. U kunt de melding doorgeven per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Elburg), telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media) of schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Elburg) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.