Elburg spreekt

Inwonerpanel gemeente Elburg gaat deze week van start. DOE MEE!

We willen graag uw mening weten over verschillende onderwerpen die spelen in de gemeente Elburg. We willen rekening houden met uw mening bij ontwikkelingen in de gemeente en bij het maken van plannen voor de gemeente. We gaan uw mening vragen via een digitaal inwonerpanel. Deze week begint de werving voor het panel en kunt u meteen meedoen aan het eerste onderzoek. In dit onderzoek vragen we naar ideeën voor de gemeente om zo goed mogelijk klantgericht te werken.

Elburg spreekt

De naam van het panel is ‘Elburg spreekt’. U kunt zich opgeven via www.elburgspreekt.nl of door de QR-code te scannen op de gemeentepagina van 12 oktober 2021. Wilt u niet digitaal meedoen, vraag dan de vragenlijst op papier aan via Moventem via telefoonnummer (0575) 76 02 27.

Hoe het werkt

Als u zich aanmeldt krijgt u 3 tot 4 keer per jaar een vragenlijst. Het kan bijvoorbeeld gaan over sport, winkelen, afval, onderwijs, wonen of natuur. Per keer beslist u om wel of niet mee te doen. Doet u mee, dan krijgt u per onderzoek na afloop een samenvatting van de resultaten. We geven dan ook aan wat we met de resultaten van het onderzoek gaan doen.

Eerste onderzoek

Als u zich nu aanmeldt, ontvangt u binnenkort het eerst onderzoek.

Meedoen is veilig

Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem beheert het inwonerpanel en gebruikt de gegevens alleen voor ‘Elburg spreekt’. De verwerking van de antwoorden gaat volledig anoniem. Dit is in lijn met de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek en de AVG.

Meer informatie

U kunt mailen of bellen met Joyce Berentsen van Moventem als u vragen heeft over ‘Elburg spreekt’. Zij is bereikbaar via info@elburgspreekt.nl of via telefoon­nummer (0575) 76 02 27.