Een goed punt voor informatie en een prik zonder afspraak

Visual nieuwsbericht-GGDGGD Noord- en Oost-Gelderland is op de volgende data aanwezig bij 't Huiken in Elburg en bij Dorpshuis de Deel in Doornspijk voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie.

  • woensdag 27 oktober, 't Huiken Elburg
  • donderdag 4 november, Dorpshuis de Deel Doornspijk
  • dinsdag 2 november en dinsdag 23 november, MFC Aperloo

De locaties zijn ingericht als tijdelijke pop-up locaties met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom willen we iedereen in de gemeente Elburg in deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te informeren en laten vaccineren.

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De pop-up locatie bij ’t Huiken, Elburg is op  woensdag 27 oktober geopend van 11.00-19.30 uur.
De pop-up locatie bij Dorpshuis de Deel, Doornspijk is op donderdag 4 november geopend van 11.00-19.30 uur.
De pop-up locatie bij MFC Aperloo is op dinsdag 2 en dinsdag 23 november geopend van 11.00-19.30 uur.

Vrije inloop is mogelijk en praktische informatie is te vinden op: www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio of bekijk de brochures drieluik Elburg of drieluik Doornspijk.