Digitale Alzheimer Avond

logo dementie vriendelijk ElburgOmdat we op dit moment geen Alzheimer Café of Alzheimer Trefpunt kunnen houden, nodigen we u hierbij van harte uit om deel te nemen aan een Digitale Alzheimer Avond. We weten allemaal dat dieren een belangrijke rol kunnen spelen bij het contact tussen mensen en in het bijzonder in het contact met mensen met dementie. Daarom is het onderwerp: BLIJF! – Aaibare Zorg. We houden deze avond op dinsdag 2 maart. We beginnen om 19:30 uur.

Nadat u eerst gekeken heeft naar een presentatie door Cynthia op den Brouw met blijfhond Suus van de Stichting Blijf, kunt u vervolgens met anderen uit uw plaats of dorp in gesprek gaan over het onderwerp. Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden.

Aanmelden

U kunt u voor deze avond aanmelden door uiterlijk 21 februari 2021 een e-mail te sturen naar j.vanderdeure@alzheimervrijwilligers.nl. In deze e-mail graag uw naam en uw woonplaats vermelden.

Het lijkt allemaal wat ingewikkeld, maar we zullen u helpen als dat nodig is. Misschien kan iemand van het Alzheimer Trefpunt of Café u helpen bij de aanmelding of mogelijk uw casemanager. Er is tijdens deze avond iemand telefonisch bereikbaar voor het oplossen van technische problemen. De link voor de bijeenkomst en overige informatie worden u na aanmelding, uiterlijk 1 maart, toegestuurd.