Esther van Loo-van Brummen

“Mag ik uw hart laten spreken als ‘BABS’, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, tijdens het officiële gedeelte van uw huwelijk of partnerschapsregistratie?”

Esther van LooGraag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Esther van Loo-van Brummen, geboren in 1978, getrouwd en trotse moeder van drie prachtige dochters. In het jaar 2004 ben ik beëdigd als ambtenaar van de burgerlijke stand. Ik ben jong begonnen en hoop nog heel lang deze eervolle taak te mogen volbrengen.

Wenst u een enthousiaste en betrokken ‘BABS’ die graag voor u aan de slag gaat om het wettige gedeelte van uw grote dag een persoonlijke touch te geven, neemt u dan contact op met de burgerlijke stand van de gemeente Elburg en met mij. Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik u dit tijdig te doen aangezien ik naast deze functie ook voor mijn eigen bedrijf “Waar het hart spreekt” spreek bij trouw- en rouwplechtigheden.

Als blijkt dat ik beschikbaar ben en voor u van betekenis kan zijn dan plannen wij een aantal weken voor de plechtigheid een afspraak in waarin wij nader zullen kennismaken en voorbereidingen zullen treffen. Gedurende dit gesprek luister ik naar uw wensen, uw persoonlijke en gezamenlijke levensverhaal en héél graag naar leuke anekdotes. Ik probeer het uiterste uit ons gesprek te halen aangezien ik alleen door uw input een passende toespraak kan voorbereiden waarin ik uw hart kan laten spreken.

Succes met alle voorbereidingen en wie weet heb ik de eer....

Esther van Loo-van Brummen

Uitgelicht