Centrumplan - wonen in hartje ‘t Harde

Dorpsappartementen 't HardeIn de afgelopen jaren heeft het centrum van ’t Harde een grootschalige renovatie ondergaan. De fases I en II zijn inmiddels afgerond en momenteel is de laatste fase gaande; dorpsappartementen in hartje 't Harde.

Er worden in het hart van 't Harde 18 prachtige dorpsappartementen gebouwd. Huurappartementen voor jong en oud met een grootte van ca. 60 tot 70 m2, die worden gerealiseerd op een mooie plek binnen het winkelcentrum ’t Harde, langs de Eperweg. Zo heb je op deze plek verschillende voorzieningen voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen direct bij de hand. En dat is wel zo handig. Op de begane grond van het nieuwe gebouw wordt met de komst van de bibliotheek en een horeca-invulling het winkelcentrum verder verstrekt. De verwacht is dat nog dit jaar wordt gestart met de verhuur van de appartementen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de omgeving en de appartementen zelf? Of wilt u op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar de website www.dorpsappartementen.nl. U kunt zich daar aanmelden voor de nieuwsbrief.