Ik wil op de hoogte gehouden worden!

HupG

Beslissingen van het gemeentebestuur, aankondigingen van vergaderingen, nieuwe verslagen en besluitenlijsten, persberichten en nog veel meer onderwerpen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van al het nieuws vanuit uw gemeente? Dat kan door te kiezen voor, Ik wil: Op de hoogte gehouden worden vervolgens kunt u de gevraagde gegevens invullen. Hierna ontvangt u eenmaal per dag een mail van de wijzigingen (indien die er zijn). Eenmaal per dag, want de hele dag door werken medewerkers van de gemeente hard aan het actueel houden van de informatie en verbetering van de digitale dienstverlening. En natuurlijk aan het maken van nieuwe digitale formulieren, waardoor u steeds meer zaken vanuit bijvoorbeeld huis of werk kunt regelen.