Een unieke Fietsworkshop voor alle e-bikers in Elburg, gratis te bezoeken!

De fietsersbond, gemeente Elburg, vier plaatselijke fietsenmakers en het ROV Oost-Nederland organiseren de komende periode workshops over fit en veilig fietsen met een e-bike. Iedereen uit de gemeente Elburg is welkom!

Deze unieke samenwerking is rond het thema ‘veilig blijven fietsen’. Fietsen is leuk, duurzaam, gezond maar het moet ook veilig gebeuren. Het programma van de dag is zeer informatief. Een fietsdocent van de Fietsersbond geeft informatie over de lokale verkeerssituatie; u kunt op een afgezet stuk terrein onder begeleiding oefeningen doen op een speciaal fietsparcours en u krijgt tips over o.a. op en afstappen; de lokale fietsenmaker geeft uitleg over hoe je veilig, prettig en duurzaam gebruik kunt maken van je e-bike en tevens gaat hij in op de verschillende fietsen die er zijn. Voor tal van individuele vragen kunt u terecht bij de docenten van de Fietsersbond en bij de fietsenmaker.

Als u komt, neemt u uw eigen e-bike mee naar de locatie. U bent welkom vanaf 9.45 uur, we starten om 10.00 uur en na een pauze zijn we rond 12.00 uur klaar. Tot een week van te voren kunt u zich aanmelden via de website van de Fietsersbond. Deelname is gratis (incl. de koffie en thee) en de eerste 20 deelnemers ontvangen een tegoedbon van €25,- te besteden bij één van de deelnemende fietsenwinkels.

De volgende datum, locatie en fietsenmaker is nog beschikbaar:

• Donderdag 13 september, locatie bij en met fietsenmaker Koops (Westerlengte 14, 8081 PZ Elburg) en met fietsdocent Hans Rietberg.

Meer informatie of aanmelden; www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen. We hopen u op deze dag te zien!