Kranten Hier vindt u de actuele nieuwsberichten van de gemeente Elburg.

• Vragen over uw aanslag/WOZ waarde?

Woz waarde Belasting betalen vindt niemand leuk. Hier vindt u informatie over de belastingen, de waarde bepaling en het betalen.

• Gemeentepagina

Info pagina Het gemeentenieuws wordt elke week (dinsdag) gepubliceerd in de Weekkrant huis-aan-huis.

• RSS feeds

Wilt u goed op de hoogte blijven van wat er in Elburg speelt, maar niet dagelijks meerdere keren zelf op zoek gaan naar die informatie? Abonneer u dan op de RSS-feed van de gemeente Elburg. Een RSS-feed is een speciaal bestand dat u met een RSS-reader zichtbaar kunt maken. Ook via bepaalde internetsites, waaronder Google, kunt u de gegevens oproepen. Afhankelijk van uw instellingen ziet u de laatste berichten van de gemeente Elburg vrijwel direct nadat ze op deze website verschijnen. Zo bent u direct op de hoogte.