Gemeente Elburg start aantrekkelijke actie aardgasvrij wonen

  • Woningen gemeente ElburgBen je eigenaar van een woning in de gemeente Elburg?
  • Van bouwjaar 1992 of nog nieuwer?
  • En/of heeft de woning energielabel A of B?

Dan is jouw woning heel geschikt om te stap te maken naar aardgasvrij!

Deze woningen zijn namelijk in de basis al goed geïsoleerd. Overweeg je de stap naar aardgasvrij, dan doet de gemeente Elburg jou een aantrekkelijk aanbod. Wij bieden een programma aan waarbij wij jou als bewoner volledig ontzorgen in dit traject; van advies tot uitvoering. Daarbij hoort een rapport op maat, wat een volledig beeld geeft van alle mogelijkheden en kosten. Laat je de werkzaamheden vervolgens uitvoeren, dan gebeurt dit door lokale, ervaren installateurs die hiervoor met ons samenwerken. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit programma dat we kunnen aanbieden tegen een geringe bijdrage van € 99,- in plaats van het normale tarief van € 950,-.

Laat je goed voorlichten

Bij het aardgasvrij maken van de woning, is de grootste stap het vervangen van de cv-ketel voor een warmtepomp, vaak in combinatie met zonnepanelen. En twijfel je of dat wel zo interessant is, als het gaat om bijvoorbeeld de terugverdientijd. Laat ons het voor je uitrekenen, zodat je zelf de keus kunt maken. Ook de overbelasting van het stroomnet zou voor twijfel kunnen zorgen. Voor de start van het programma checken wij of er spanningsproblemen zijn. Laat je dus goed voorlichten en wie weet profiteer je straks juist van alle voordelen van een warmtepomp:

  • Goed voor het milieu
  • Lagere energierekening
  • Goedkoper op de lange termijn
  • Waardevermeerdering van de woning
  • Meer comfort

Daarnaast zijn er aantrekkelijke subsidie- en financieringsmogelijkheden. Al met al een slimme keus, zéker als de cv-ketel aan vervanging toe is!

Meedoen? Wees er op tijd bij!

Logo Thuis BaasLogo Winst uit je woningDe termijn om mee te doen sluit op 1 juli a.s. of eerder als het aantal beschikbare plaatsen bereikt is. Heb je interesse, wacht dan dus niet te lang want op=op. Voor deze actie werken wij samen met de organisaties Winst uit je woning en Thuisbaas. Zowel voor het aanmelden als voor alle informatie over hoe dit programma werkt, kijk op www.winstuitjewoning.nl/elburg/aardgasvrij. Voor vragen, neem gerust contact op met de servicedesk van Winst uit je woning: 023-583 6936.