Proclaimer

De gemeente Elburg is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij houden alle informatie actueel. Wij horen het graag als u iets ziet dat niet correct is, of is verouderd. Onder iedere pagina staat een (reactie)link waarmee u kunt reageren. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

E-mail handelen wij af volgens ons e-mail protocol. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt. Wij willen alle mogelijke gebruikers een onbelemmerde toegang tot de site bieden. Daarom gebruiken we duidelijke taal. Onze website heeft daarnaast een voorleesfunctie (als u op 'lees voor' klikt wordt de tekst voorgelezen).

Ook kunt u kennis nemen van het post protocol. Hier vindt u de manier waarop wij post verwerken en afhandelen.

Meer informatie over cookies? Lees onze cookieverklaring.

Toegankelijkheid

Bij de bouw van deze website is veel aandacht besteed aan toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid. Het streven is alle informatie zodanig aan te bieden dat iedereen deze kan gebruiken en bekijken.

Toegankelijkheidsverklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 15-11-2017. Gemeente Elburg voldoet aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk. Bekijk de verklaring via: https://www.accessibility.nl/ondersteuning/inspectie/site-1400

Scope van de verklaring

De verklaring heeft betrekking op:

  • Alle pagina's op http://www.elburg.nl/
  • Het inlogprocess op https://digid.nl/inloggen

Niet de pagina's op:

  • http://www.elburg.nl/bis

 

Uitgelicht

Zoeken

Volg ons