Herinrichting speeltuin Doornenkamp

De speeltuin bij de doornenkamp op de Hoge Enk wordt heringericht.

Waarom gaan we de speeltuin in de Doornenkamp aanpakken?

De speeltoestellen op de speeltuin Doornenkamp zijn verouderd en staan niet op een handige plaats. De gemeente wil graag deze speeltoestellen veranderen en de speelplek anders gaan inrichten.

Wij hebben aan twee bedrijven gevraagd om een ontwerp te maken van deze speelplek. Graag willen we van u weten welke ontwerp u het mooiste, beste of leukste vindt. Dit kunt u doorgeven aan gemeente@elburg.nl. Dit kunt u doorgeven tot uiterlijk 28 juni

Wat gaat er veranderen in de speeltuin?

De huidige speeltoestellen staan onder de bomen. Dit is niet handig. Door de boomwortels is het terrein oneffen. Ook kunnen we op deze plek geen kunstgras aanleggen, vanwege de boomwortels.

Daarom gaan we de speeltoestellen verplaatsen. Ze komen te staan in het gras bij de tafeltennistafel en de korfbaalpaal. Hierdoor verdwijnen de twee kleine voetbaldoeltjes. Ook zal de ondergrond van de speeltuin in kunstgras worden aangelegd.

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit twee keuzemogelijkheden. De keuze van speelleverancier Boerplay (keuze 1) en de keuze van speelleverancier Kompan (keuze 2). Bekijk de twee verschillende ontwerpen:

Heeft u een visuele beperking? Dan kunt u een afspraak maken via tel. 0525 688 688. De plannen worden dan met u doorgenomen.

Graag horen we van u wat de voorkeur heeft.