Werken bij de gemeente Elburg

Ben je klant- en servicegericht, kun je resultaat- en doelgericht werken, vind je samenwerken en actief communiceren belangrijk? Dan ben je bij de gemeente Elburg op je plaats.

De gemeente Elburg kent een rijke historie en is prachtig gelegen op de Veluwe, omgeven door bos en water.  De gemeente bestaat uit vijf kernen: ’t Harde, Doornspijk, Hoge Enk, Oostendorp en Elburg. De gemeente Elburg wil voor haar 23.000 inwoners een doelmatige en dienstverlenende organisatie zijn en voor haar ruim 200 medewerkers een aantrekkelijke werkgever. Korte lijnen, een informele sfeer en betrokken medewerkers typeren de organisatie.

De ambtelijke organisatie is ingericht volgens het netwerkmodel waarin de werkprocessen centraal staan. De organisatie heeft een platte structuur en bestaat uit vier domeinen: Ruimte, Samen Leven, Dienstverlening en Bedrijfsvoering. Deze domeinen kennen vier of vijf zelfsturende teams waarbinnen gelijksoortige en samenhangende processen worden uitgevoerd. Het flexibel en resultaatgericht samenwerken zowel intern als met externen staat voorop. De gemeente zoekt actief naar samenwerking met andere gemeenten, instanties, bedrijven en burgers.

Ben je klantgericht, kun je flexibel- en resultaatgericht werken, vind je samenwerken en actief communiceren belangrijk? Dan ben je bij de gemeente Elburg op je plaats. Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan……. Solliciteer dan bij de gemeente Elburg!

Solliciteren

Wil je solliciteren bij de gemeente Elburg dan kan dat door te reageren op de vacature. Dit doe je door een brief met curriculum vitae te sturen naar het emailadres dat onderaan de vacature staat.

Vacatures gemeente Elburg 

Open sollicitaties

Wij houden geen registratie bij van open sollicitaties. Een open sollicitatie is dus ook niet zinvol. Als je graag bij de gemeente Elburg wilt werken, bezoek dan regelmatig onze site.

Arbeidsvoorwaarden

Wie bij de gemeente Elburg komt werken kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Zoals een goed salaris, Individueel Keuzebudget (IKB) en pensioenregeling. Verder hebben wij een flexibele werktijdenregeling, goede zorg- en verlofregelingen en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Samen werken aan een betere dienstverlening

De gemeente Elburg hecht veel waarde aan de tevredenheid van klanten en medewerkers. Wij werken daarom hard aan de verbetering van onze dienstverlening. Samen met onze maatschappelijke partners, samen met onze bevolking. Samen met jou?

Sollicitatieprocedure

Bekijk de beschrijving van de sollicitatieprocedure in de vorm van een stappenplan.
Bij onze werving- en selectieprocedures nemen wij de regels van de NVP-sollicitatiecode in acht.

Stageplaats bij de gemeente Elburg

De gemeente Elburg biedt je graag de mogelijkheid om stage te lopen. Er zijn veel mogelijkheden zoals technische stages, administratieve stages, snuffelstages, groenstages, onderzoekstages en afstudeerstages. Hierdoor stelt de gemeente Elburg je in staat kennis te maken met de praktijk. Je zult merken dat de gemeente Elburg een publieke dienstverlener is die veel boeiende en uitdagende kanten heeft. Daar komt nog bij dat er bij de gemeente Elburg een prettige werksfeer heerst. Een ideale plek om werkervaring op te doen!

Beschikbare stageplaatsen

Op zoek naar een stageplaats en lijkt de gemeente Elburg je wel wat? Stuur dan een motivatiebrief met curriculum vitae naar gemeente@elburg.nl.

In de brief moet naar voren komen:

  • Om wat voor een stage het gaat;
  • welke opleiding je doet en in welk jaar je zit;
  • voor welke periode je een stageplaats zoekt;
  • waarom je graag bij de gemeente Elburg wilt komen stage lopen.

Talentenregio

Als gemeente Elburg zijn wij aangesloten bij Talentregio.

Talentenregio is een samenwerkingsverband tussen 24 overheidsorganisaties. Samen vertegenwoordigen zij ruim 7000 medewerkers in de meest uiteenlopende functies. Talentenregio biedt kansen voor al deze medewerkers. Via de Talentenregio website en het aangemaakte profiel krijgen medewerkers onder andere toegang tot:

  • Vacatures en updates voor nieuws waarin jij geïnteresseerd bent;
  • Klussenmarkt;
  • Kennisplein;
  • Opleiding- en trainingsmogelijkheden;
  • Evenementen.

Talentenregio is als geen ander in staat medewerkers te verleiden om bewust betekenis te geven aan hun werk. Hierdoor krijgen medewerkers de ruimte om door te groeien zowel binnen de eigen organisatie als bij andere overheidsorganisaties.

Meer informatie

Voor meer informatie over het werken bij een gemeente en vacatures kun je ook op de volgende websites kijken: