Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen aan de Speelbrinkweg te ‘t Harde

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 8084CH 1
Publicatiedatum
15-09-2020
Einddatum
27-10-2020
Kaart behorende bij: Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen aan de Speelbrinkweg te ‘t Harde

Beschrijving

De gemeente wil aan de Speelbrinkweg tegenover huisnummer 2 en 4 (naast Munnikenweg 82) twee parkeerplaatsen met bijbehorende laadpaal reserveren voor het opladen van elektrische voertuigen. De tweede parkeerplaats zal pas daadwerkelijk worden gerealiseerd wanneer daar behoefte aan is. Bekijk de "locatie openbare laadpaal Speelbrinkweg".

U kunt tot en met 27 oktober 2020 het voorgenomen verkeersbesluit raadplegen door te klikken op “voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) t.b.v. het opladen van elektrische voertuigen Speelbrinkweg”. Wilt u uw zienswijze kenbaar maken dan kan dat tot en met 27 oktober 2020 bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Wanneer u vragen heeft over dit voorgenomen verkeersbesluit dan kunt u contact opnemen met de heer J.J. Ruster, telefoonnummer 0525-688688.

Bijlagen