Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen aan de Baron van Lyndenstraat te Elburg

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 8081LA 19
Publicatiedatum
06-10-2020
Einddatum
17-11-2020
Kaart behorende bij: Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen aan de Baron van Lyndenstraat te Elburg

Beschrijving

De gemeente wil achter het appartementencomplex aan de Baron van Lyndenstraat twee parkeerplaatsen met bijbehorende laadpaal reserveren voor het opladen van elektrische voertuigen. De tweede parkeerplaats zal pas daadwerkelijk worden gerealiseerd wanneer daar behoefte aan is. Bekijk de locatie.

U kunt tot en met 17 november 2020 het voorgenomen verkeersbesluit raadplegen door te klikken op “voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) t.b.v. het opladen van elektrische voertuigen Baron van Lyndenstraat”. Wilt u uw zienswijze kenbaar maken dan kan dat tot en met 17 november 2020 bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Wanneer u vragen heeft over dit voorgenomen verkeersbesluit dan kunt u contact opnemen met de heer J.J. Ruster, telefoonnummer 0525-688688.

Bijlagen