Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen Punterstraat te Elburg

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 8081KA 37
Publicatiedatum
08-06-2021
Einddatum
20-07-2021
Kaart behorende bij: Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen Punterstraat te Elburg

Beschrijving

De gemeente wil aan de Punterstraat (p-plaats naast Punterstraat 37) te Elburg twee parkeerplaatsen met bijbehorende laadpaal reserveren voor het opladen van elektrische voertuigen. De tweede parkeerplaats zal pas daadwerkelijk worden gerealiseerd wanneer daar behoefte aan is. Bekijk de locatie.

U kunt tot en met 20 juli 2021 het voorgenomen verkeersbesluit raadplegen door te klikken op “voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) t.b.v. het opladen van elektrische voertuigen Punterstraat”. Wilt u uw zienswijze kenbaar maken dan kan dat tot en met 20 juli 2021 bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Wanneer u vragen heeft over dit voorgenomen verkeersbesluit dan kunt u contact opnemen met de heer J.J. Ruster, telefoonnummer 0525-688688.

Bijlagen